Произволно изображение  

parapeti_stalbi61.jpg
   

На линия  

В момента има 2  гости и няма потребители и в сайта

   

Оградата е от съществено значение за цялостния изглед на дома ни и едно от първите неща, което забелязват околните. Тя придава завършен облик на къщата. Благодарение на най-новите технологии в днешно време имате възможност да прeдадете стил, елегантност и индивидуалност на вашият дом.

Оградните системи са широкоразпространен избор за ограждане на различни площи, земи, дворни пространства, всякакви типове постройки и т.н. Те имат много голям спектър на приложение. Важно е да се отбележи, че една качествена ограда може да ни спести много проблеми.

В зависимост от нуждите си, можете да изберете между различни видове огради, които да Ви бъдат от полза при специални обстоятелства. Най-общо ще разделим видовете огради на:

- Огради от ковано желязо - Металните огради са здрави и дълготрайни, а тези от ковано желязо освен здравина, притежават и уникална визия. Те придават стил и собствен облик на обектите, на които се монтират.

 - Огради от оградни пана - Всeки двор, къща, имот, вила, хале или друг вид недвижима собственост имат нужда от ограда. Оградите от оградни пана, които предлагаме са стилни, модерни и в същото време здрави и сигурни.

 - Огради от алуминиеви профили - Оградите от алуминий се отличават с модерен и естетически дизайн. Вие не само защитавате двора на къщата си от "нежелани посетители", но го правите по най-стилния начин.

   

   
© VELOX SYSTEMS Ltd.